Filter

17 februari 2021 Suriname

Vacature: Sales en Marketing consultant

Tropenbos Suriname in Paramaribo is op zoek naar een geschikte en gekwalificeerde consultant ‘Sales and Marketing’. De activiteit is gericht op het Boven Suriname gebied. Het doel van de opdracht is om intensieve begeleiding en ondersteuning te bieden aan lokale coöperaties en individuen, een netwerk van belanghebbenden te faciliteren en om lokale productwaardeketens van landbouw en niet-hout bosproducten (NTFP's) te verbeteren.

Lees verder

30 oktober 2020 Suriname

Saamaka Zeggenschap over landgebruik

Dit document is verwerkt in boekvorm en vloeit voort uit het proefschrift van Dr. Sara Ramírez Gomez: 'Local voices in land use decisions'

Lees verder

15 oktober 2020 Suriname

Community Forestry Rights Review

Tijdens een webinar werden in oktober 2020 de cijfers van het Community Forestry rights review gepresenteerd.

Lees verder

25 juli 2020 Suriname

Groen is onmisbaar voor een leefbaarder Paramaribo

Velen maken graag gebruik van de Cultuurtuin om te sporten, om op een verkeers-veilige locatie hun kinderen buiten te laten spelen en fietsen, of zelfs om toeristen te brengen voor het spotten van vogels en andere dieren ‘dicht bij huis’.

Lees verder

28 april 2020 Suriname

INREF Forefront workshop

Tropenbos directeur Rudi van Kanten en assistent onderzoeker Bindia-Roy Jaddoe, bezochten de INREF Forefront Workshop in Viçosa en Zona da Mata, Minas Gerais te Brazilië, die duurde van 09-13 Maart 2020.

Lees verder

21 februari 2020 Suriname

Veldbezoek aan Pikin Slee tijdens het project duurzaam onderhoud in een veranderend klimaat

Van 18 tot en met 21 februari 2020 werd door een delegatie van Tropenbos Suriname (TBS) een veldbezoek gebracht aan het dorp Pikin Slee te Boven Suriname.

Lees verder